picture of food

Havermoutpannenkoekjes

15min

Lunch, ontbijt

1 portie

Ingrediƫnten

  • 1 ei
  • 1 banaan
  • 35 gram havermout
  • scheut plantaardige melk
  • 1 theelepel kaneel
  • halve theelepel bakpoeder
  • Fruit (vers of uit de diepvries), kokosrasp

Dieet

  • Vegetarisch

Overzicht

Een van de eerste recepten die ik maakte toen in mijn leefstijl omgooide. En een blijvertje. Ik maak ze nog regelmatig. Omdat ze zo lekker zijn. 

Bereiding

Snij de banaan in plakjes.
Doe alle ingrediënten in een kom of hoge beker en mix met de staafmixer tot een lobbig beslag. Recept is voor 1 persoon.

Smelt wat kokosolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak per keer ongeveer 3 kleine pannenkoekjes in de pan. Laat ze langzaam gaar en bruin worden.

Beleg de pannenkoekjes met (warm) fruit en strooi er bijvoorbeeld wat kokosrasp over.