Gezonde voeding en voldoende beweging is de basis voor een energiek lichaam en een gezonde geest.

Maar wat is gezonde voeding en voldoende beweging? Elk persoon is uniek en dat betekent ook dat een voedingsadvies uniek is. Wat voor de één goed is, werkt voor de ander misschien weer helemaal niet. Er bestaat geen voedingsprogramma dat voor iedereen werkt en voor altijd werkt. Je lichaam verandert, je omgeving verandert en daarmee verandert soms ook je behoefte aan bepaalde voeding.

Het gaat erom dat je een voedingsprogramma vindt waarbij jij je lekker voelt . Geen tijdelijk dieet maar een voedingsstijl die je, net als sport en beweging, met plezier en zonder nadenken toepast in je leven. Een ding is zeker: de kans op het halen van je doel wordt aanzienlijk groter wanneer je je personal training combineert met de begeleiding door onze voedingsdeskundige Evelien of Arjen.

Wij maken voor jou een persoonlijk voedingsadvies. Op basis van jouw lichaamssamenstelling, jouw doel, smaakvoorkeuren en principes ontvang je elke week een nieuw menu’s. Alles staat erin; van ontbijt tot avondeten, inclusief recepten en boodschappenlijstje.

Een greep uit de mogelijkheden

  • Koolhydraat-arm
  • Eiwitrijk
  • Paleo
  • Diabetes
  • Biologisch
  • Veganistisch
  • Vegetarisch
  • Lactose vrij
  • Gluten vrij

Sport voedingsadvies

Sport en voeding gaan hand in hand. Voeding levert namelijk belangrijke brandstof voor iedereen die intensief sport. Gezond eten en drinken is dus belangrijk voor iedere sporter, maar ook voor mensen die sporten om af te vallen. Bij AdemaVitaal is het dan ook mogelijk om een traject aan te gaan met een combinatie van personal training en voedings consulten. Onze voedingsdeskundigen Evelien en Arjen begeleiden jou bij het bereiken van een voedingspatroon welke voor jou werkt en de grootste kans biedt op een blijvend resultaat. Benieuwd naar de kosten? Neem dan een kijkje bij onze tarieven. Voedingsadvies en personal training is maatwerk, maar hier vind je een aantal veel voorkomende trajecten. Zo krijg je een duidelijk beeld van de kosten.

Voedingsadvies Leeuwarden

Woon je in de omgeving van Leeuwarden en ben je op zoek naar deskundig voedingsadvies, gecombineerd met personal training of alleen voedingsadvies? Dan ben je bij AdemaVitaal aan het juiste adres, dus neem snel contact op middels ons contactformulier of bel naar 0639210526. We helpen je graag bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Heb je inspiratie nodig voor een gezonde maaltijd, neem dan snel een kijkje bij onze recepten. Hier vind je veel gezonde en voedzame recepten die uitstekend passen in een gevarieerd voedingspatroon.