Wil jij lekker in je vel zitten en energiek de dag door?

Maar wat is gezonde voeding en voldoende beweging? Elk persoon is uniek en dat betekent ook dat een voedingsadvies uniek is. Wat voor de één goed is, werkt voor de ander misschien weer helemaal niet. Er bestaat geen voedingsprogramma dat voor iedereen werkt en voor altijd werkt. Je lichaam verandert, je omgeving verandert en daarmee verandert soms ook je behoefte aan bepaalde voeding.

Het gaat erom dat je een voedingsprogramma vindt waarbij jij je lekker voelt . Geen tijdelijk dieet maar een voedingsstijl die je, net als sport en beweging, met plezier en zonder nadenken toepast in je leven. Een ding is zeker: de kans op het halen van je doel wordt aanzienlijk groter wanneer je je personal training combineert met de begeleiding door onze voedingsdeskundige Evelien of Arjen.

Ready2start

Wij maken een persoonlijk voedingsadvies voor jou, op basis van:

  • jouw lichaamssamenstelling
  • jouw doelstelling
  • jouw smaakvoorkeuren

Je ontvangt iedere week een nieuw menu inclusief boodschappenlijst.

Het is ook mogelijk om online aan de slag te gaan met coaching en begeleiding hierbij. Hiervoor hebben wij een voedingsprogramma, Ready2start.

Met dit programma krijg je zes weken lang, elke week een weekmenu inclusief boodschappenlijst. De menu's zijn samengesteld zodat ze door zowel mannen als vrouwen gevolgd kunnen worden. De recepten maak je eenvoudig met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt kunt kopen. De uitwerking van de recepten is ook bijgevoegd. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier zelf leren wat gezonde voeding is passend in jouw leefstijl.

Volg zes weken ons programma en leer hoe je een gezonde levenstijl krijgt

  • Ervaar hoe je meer energie hebt
  • Ervaar hoe je geen honger ervaart door het eten van de juiste voedingsmiddelen
  • Val je af

Zet de stap naar jouw nieuwe gezonde leefstijl: Yes I am Ready2start.

Ook krijg je wekelijks coaching via de mail inclusief extra adviezen. Al je vragen mag je ons via de mail stellen en wij staan voor je klaar om die te beantwoorden.

Dus, hou jij van lekker eten maar dan op een verantwoorde manier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze menu's zijn samengesteld met heerlijke recepten waardoor je echt lekker eet. Je leert koken met ingrediënten die de juiste voedingsstoffen geven voor jouw lichaam. Elke dag wordt je daardoor een stukje gezonder en energieker. Wacht niet langer en start vandaag nog: Ready2start.

Voorbeeld boodschappenlijst

Sport voedingsadvies

Sport en voeding gaan hand in hand. Voeding levert namelijk belangrijke brandstof voor iedereen die intensief sport. Gezond eten en drinken is dus belangrijk voor iedere sporter, maar ook voor mensen die sporten om af te vallen. Bij Ready2Change is het dan ook mogelijk om een traject aan te gaan met een combinatie van personal training en voedings consulten. Onze voedingsdeskundigen Evelien en Arjen begeleiden jou bij het bereiken van een voedingspatroon welke voor jou werkt en de grootste kans biedt op een blijvend resultaat. Benieuwd naar de kosten? Neem dan een kijkje bij onze tarieven. Voedingsadvies en personal training is maatwerk, maar hier vind je een aantal veel voorkomende trajecten. Zo krijg je een duidelijk beeld van de kosten.

Voedingsadvies Leeuwarden

Woon je in de omgeving van Leeuwarden en ben je op zoek naar deskundig voedingsadvies, gecombineerd met personal training of alleen voedingsadvies? Dan ben je bij Ready2change aan het juiste adres, dus neem snel contact op middels ons contactformulier of bel naar 06 - 133 120 54. We helpen je graag bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Heb je inspiratie nodig voor een gezonde maaltijd, neem dan snel een kijkje bij onze recepten. Hier vind je veel gezonde en voedzame recepten die uitstekend passen in een gevarieerd voedingspatroon.

Voorbeeld weekmenu