Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Ready2Change is opgericht door Arjen en Evelien Adema, naast hun bedrijf AdemaVitaal Wij zijn ervaren personal trainer en voedingsdeskundigen en begeleiden jarenlang mensen op weg naar hun gezonde leefstijl.

De recepten zijn voor 1 persoon. Wil je het voor meer personen maken, vermenigvuldig dan de ingrediƫnten keer het aantal personen.

Groente vervang je door een andere groente, fruit door een andere fruitsoort. Lust je het hele gerecht niet, ruil het dan om met een ander gerecht.

In een salade vervang je het door een handvol olijven of een handvol ongebrande en ongezouten noten. In een smoothie vervang je het door fruit of groente naar keus, aangevuld met een eetlepel kokosolie of neutrale olijfolie.

Ja, jij kiest wanneer je begint.

Het programma kan door vrouwen en mannen gebruikt worden.

In principe kan iedereen een paar dagen een detox doen. Gebruik je medicatie, overleg dan vooraf met je arts of behandelaar. Als je problemen hebt met je lever of nieren, overleg dan ook eerst met je arts of behandelaar.

Ja, iedereen kan personal training volgen. Aan de hand van een intake stellen we een persoonlijk plan samen. Tijdens de training richten wij ons met de oefeningen op het behalen van jouw doel.

Zie de tarievenpagina voor een voorbeeld van de prijzen.