Persoonlijk advies op maat speciaal voor jou

Verantwoord afvallen en trainen

Aangepast op jouw levenstijl

Professionele begeleiding gericht op jouw doel

Gediplomeerde personal trainer en voedingsdeskundige in Leeuwarden die helpt bij het bereiken van een gezonde leefstijl

Geen personal trainer aan de zijlijn maar een trainingsmaatje en coach die je verder helpt jouw doelen te bereiken.

Foto van Arjan Adema

Afslanken, meer kracht, meer energie, vrij bewegen zonder pijn en moeite, letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen staan. Allemaal voordelen die je ervaart wanneer je gezond eet, voldoende beweegt en regelmatig ontspant. Als personal trainer, voedingsdeskundige en coach van AdemaVitaal, kunnen wij je op alle vlakken ondersteunen en helpen we jou je doel te behalen. Altijd persoonlijk en op maat voor blijvend resultaat! Bekijk ons brede aanbod aan trainingen en vraag geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek en bodyscan aan

Personal training

100% aandacht voor jezelf, jouw gezondheid en jouw doel! Zeker weten dat jij je doelen gaat halen met behulp van je eigen personal trainer in Leeuwarden.

Voedingsadvies

Elk persoon is uniek en dat betekent ook dat een voedingsadvies uniek is. Wat voor de één goed is, werkt voor de ander misschien weer helemaal niet.

Arjen Adema is NASM gediplomeerd personal trainer, gediplomeerd voedingsdeskundige en gecertificeerd orthomoleculair gewichtsconsulent volgens de OERSLANK methode.

National academy of sports medicine logo