AdemaVitaal staat voor echte persoonlijke begeleiding door gediplomeerde personal trainers en voedingsdeskundigen.

AdemaVitaal staat voor echte persoonlijke begeleiding door gediplomeerde personal trainers en voedingsdeskundigen.

Arjan sportend met client, kabel push-up

Wat is jouw doel?

Er zijn veel verschillende beweegredenen om meer te willen gaan sporten. Denk bijvoorbeeld aan afvallen, of juist aankomen. Jouw persoonlijke doelen zijn belangrijk, omdat deze van invloed zijn op welk trainingsschema het beste bij je past. Op basis van deze persoonlijke doelen, het intakegesprek, de bodyscan en verdere informatie die naar voren komt uit het intakegesprek kunnen wij een passend advies voor je opstellen. Denk dus na over het doel dat je voor ogen hebt. Dit hoeft niet per se zo concreet te zijn als een specifiek aantal kilo’s afvallen: het kan ook inhouden dat je meer energie wilt hebben in je dagelijkse leven. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het trainen na revalidatie en bewegingscorrectie.

Waarom AdemaVitaal?

Mensen zijn steeds meer bezig met een gezonde levensstijl. Toch zien we dat veel mensen die naar de sportschool (Leeuwarden) of de fitness (Leeuwarden) gaan, merken dat ze niet de juiste resultaten behalen. Dit komt omdat de programma’s die hier gevolgd worden meestal niet afgestemd zijn op je persoonlijke doelen. Een personal trainer, ofwel persoonlijke trainer, zal er altijd voor zorgen dat het trainings- en of/voedingsplan voor jou op maat is gemaakt. Daarnaast zien we dat, naast beweging, voedingsadvies ook een grote impact kan hebben op het behalen van je doelen. Bij AdemaVitaal bieden we beide aan: apart af te nemen, maar ook zeker in combinatie.

Arjan sportend met client, kabel push-up

Verder ook belangrijk:

  • Heb jij een trainingsafspraak? Dan is de training afgestemd op jouw persoonlijke doel.
  • Vind je het plezierig wanneer we met je mee sporten, dan doen we dat.
  • Heb je een moeilijk moment of gewoon een vraag? Even een appje of bellen zonder afspraak is geen probleem.
  • Wil je je eigen motivational music horen tijdens je workout? Neem je afspeellijst mee en draaien maar!

Ons motto is

“samen met plezier werken aan gezond leven”

Plan je gratis proeftraining

Wat kost een personal trainer (Leeuwarden)?

Bij het kiezen van een personal trainer zijn een aantal dingen van belang. Een van de meest gestelde vragen is: wat kost een personal trainer nu eigenlijk? Personal training is en blijft maatwerk, omdat het traject afgesteld moet worden om de gestelde doelen te behalen. Over het algemeen kost personal training €29,- tot 45,- euro per sessie. Neem een kijkje bij onze veel voorkomende trajecten, waar je direct kunt zien wat de kosten per maand zullen zijn en hoeveel sessies je krijgt (per week en in totaal). Daarnaast zie je ook wat we nog meer aanbieden, zoals een 2 wekelijkse check van je vetpercentage, spiermassa en bloeddruk. Het is ook mogelijk om bij ons persoonlijke voedingsschema’s te verkrijgen, of een compleet traject aan te gaan dat gericht is op voeding.

Personal training Leeuwarden

Dus woon jij in de omgeving van Leeuwarden, en merk je ook dat je een stok achter de deur nodig hebt op het gebied van sport? Wil je werken aan een gezonder lijf en beter in je vel zitten? We bieden diverse trajecten aan, welke uiteraard afgestemd kunnen worden op jouw uitgangssituatie. Heb je vragen, dan is het altijd mogelijk om contact met een personal coach van AdemaVitaal op te nemen middels onze contactpagina. Ons motto is “samen met plezier werken aan gezond leven”. Laat ons weten wat jou helpt om met plezier gezond, energiek en fit te worden. Onze personal trainers helpen je graag!