Gekwalificeerde personal trainer in Leeuwarden met een persoonlijke aanpak

Geen personal trainer of drill-instructor aan de zijlijn maar een trainingsmaatje en coach die je verder helpt.

Niet alleen tijdens de training maar ook daarbuiten als je het nodig hebt. AdemaVitaal werkt onafhankelijk van sportscholen, je bent dus nooit verplicht om naast de personal training een sportschoolabonnement af te nemen. AdemaVitaal is ontstaan vanuit hobby, liefde voor de sport en de behoefte om mensen te helpen. Samen met plezier werken aan jouw welzijn is wat wij doen.

Arjan Adema cable pushup

Over Arjen Adema

Personal trainer in Leeuwarden en oprichter van AdemaVitaal

“Durf jij het aan om te werken aan jouw gezondheid en geluk? Ik help je graag!

In 2014 ben ik ben ik gestart met AdemaVitaal. Sinds de start van AdemaVitaal heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl. En we hebben inmiddels een mooi team met personal trainers en voedingsdeskundigen. Samen werken wij aan het behalen van jouw persoonlijke doel. En vaak blijkt dat er veel meer in jezelf zit dan je zelf denkt. Samen met plezier werken aan gezond leven werkt, dat is wel gebleken. Met mijn jarenlange ervaring als personal trainer, groepstrainer en voedingsdeskundige weet ik hoe ik jou kan begeleiden. Persoonlijke aandacht en plezier zijn daarbij belangrijke factoren. Kom langs voor een intake en maak kennis met ons team. Dan zetten we de stap om samen met jou aan de slag te gaan voor jouw gezonde leefstijl.

Evelien Adema

Over Evelien Adema

Ondersteunt AdemaVitaal als gewichtsconsulente en holistisch energetisch therapeut

"Leef je gezondste leven."

Dat is mijn missie. Voor mezelf en voor de klanten die ik begeleid. Als ik met jou in gesprek ben, gaan we eerst kijken naar hoe je nu omgaat met je voeding, beweging en ontspanning. Aan de hand daarvan gaan in verschillende stappen naar wat ik noem ‘jouw gezondste leven’. Het gaat hierbij vooral om wat je allemaal mag. We gaan niet een streng dieet volgen, maar ik leer jou hoe je de gezonde keuzes kunt maken. Ik hou daarbij altijd rekening met wat ik noem ‘leuk leven’. Een feestje, een vakantie, een etentje met familie of vrienden horen bij het leven en moeten ook leuk zijn en blijven. Met de 80-20 regel is er voldoende ruimte om op die momenten te kiezen wat jij wilt. Voor 80% gezonde keus, en 20% ruimte voor eigen invulling. Op die manier ben je 100% goed bezig. Zelf ben ik gek op lekker eten en ik sta graag in de keuken. Voor snelle en simpele gerechten, maar op z’n tijd ook recepten die meer tijd kosten of een culinair 3-gangen menu. De recepten heb ik allemaal gemaakt en geproefd. Een kookboek lezen is voor mij ontspanning ;-) Ik ga graag met jou aan de slag om jou net zoveel plezier te laten ervaren in gezond eten en leven.

Hendrik de Jong

Over Hendrik de Jong

Personal trainer

Ik heb de lerarenopleiding voor bewegingsonderwijs gedaan en daarna een aantal jaren bij de ING gewerkt. Maar een tijdje terug heb ik toch besloten om te gaan werken in de sport, om mensen op een andere manier te helpen. Sporten is mijn passie nummer één. Hier ben ik van jongs af aan, mijn hele leven al door bevlogen. Zelf ben ik hier altijd erg fanatiek en competitief in geweest. En eigenlijk is dat nog steeds zo, maar door de jaren heen heb ik ook ervaren dat sporten een uitlaatklep is om mentaal fris en sterk te blijven. Ik ben erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en het welzijn hiervan. Voor mijzelf ben ik ernaar op zoek om een zo goed mogelijke fysieke en mentale gesteldheid te creëren. En ik vind het heel leuk om andere mensen te helpen om ook hun doelen op dat gebied na te jagen.