picture of food

pindakaascrunch

0min

tussendoortje

4 porties

Ingrediƫnten

Overzicht

Ben je ook zo dol op pindakaas? Op een boterham met plakjes banaan erop? Of een lik pindakaas in een dadel? Pindakaas bij je chocolade? Genoeg lekkere combinaties mogelijk.

Bereiding


 



Wil je een tussendoortje met pindakaas? Maak dan eens deze lekkere crunchy met granola.

Ingrediënten:
120 gr pindakaas
100 gr honing of agave siroop
50 gr kokos (geraspt)
240 gr granola
25 gr havermout
snuf zout

Oven voorverwarmen op 180 graden.
Doe alle ingrediënten in een kom. Roer goed door. Het wordt een plakkerig deeg.
Pak een ruime ovenschaal of brownievorm. Bekleed met bakpapier en doe je deeg in de schaal. Druk goed aan.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de bovenkant lekker bruin is. Laat volledig afkoelen.
Daarna snijden in repen, of brokkel stukken af om te eten.

Bewaar in de koelkast, of vries een deel in.