15min
diner
2 porties
bloemkool, maar dan anders.
Wil je een 'gewone' groente eens op een verrassende manier eten? Maak er dan eens een lekkere stoof van.
je hebt hiervoor nodig: (2 personen)
1 bloemkool
1 ui
1 rode paprika
1 jalapeño peper
2 teentjes knoflook
1 pak passata (500ml)
groentebouillon (500 ml)
1/2 theelepel chilipoeder
1/2 theelepel zeezout
1/2 theelepel zwarte peper
1 limoen
optioneel: 1 avocado
Snij de groente in grote stukken. Doe alle ingrediënten, behalve de limoen, in de pan. Roer het goed door elkaar en breng aan de kook. Laat het gerecht 1 1/2 uur zachtjes stoven. Proef aan het einde of er nog iets meer kruiden toegevoegd moeten worden.
Garneer met partjes limoen. Optioneel kun je per persoon een halve avocado in repen toevoegen.
lekker ite ;-)