picture of food

Overnight oats met pindakaas en cacao

5min

ontbijt

2 porties

Ingrediƫnten

  • 200 ml plantaardige melk
  • 40 gram havermout
  • 1 dikke eetlepel pindakaas
  • 1 theelepel cacaopoeder
  • 1 theelepel honing
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1 banaan

Overzicht

Een razendsnel ontbijt. Even preppen een avond van te voren. 's Morgens uit de koelkast pakken en gelijk eten. Of je neemt het mee naar je werk en eet het rond koffietijd bijvoorbeeld. 

 

Ook lekker met wat aardbei of blauwe bessen als topping. 

Bereiding

Mix de banaan, pindakaas, plantaardige melk, honing en cacaopoeder in de blender. 
Doe de havermout in een bakje. Schenk de inhoud van de blender erbij en roer door. Zet de gehele nacht in de koelkast.