13 september gaan we beginnen met ons kickstart programma gezonde lifestyle!

Wanneer?

Aan de start op dinsdag 13 september 2022 en over de finish op zaterdag 12 november 2022. Elke dinsdagavond 19.30 uur en elke zaterdag 09.30 uur.

Wat

Een kort programma van 60 dagen. In deze 60 dagen maak jij een geweldige kickstart naar een gezond en fit lichaam en een actieve, energieke lifestyle.

Groepstraining
Groepstraining

Hoe

Door specifieke trainingsvormen te combineren met een bewezen effectief Keto voedingsprogramma. Je gaat 2x per week onder begeleiding van je personal trainer sporten. Naast 2x per week sporten (en misschien nog wel eens een extraatje 😉) krijg je een voedingsprogramma van 50 dagen. De korte duur van dit programma zorgt ervoor dat je de focus kunt houden op je doel. De resultaten die je haalt in deze korte tijd geven je de positieve mindset en de energie om door te gaan en de switch te maken naar de definitieve gezonde lifestyle.

Waarom

Betere focus en snel naar je doel door het korte en overzichtelijke programma. Begeleiding door gediplomeerde, deskundige coaches en personal trainers Compleet en uitgebreid, zeer effectief voedingsprogramma. Ontbijt tot en met avondeten volledig uitgeschreven inclusief boodschappenlijst Tot 1,5 kilo per week afvallen Na 60 dagen is deelname aan een vervolgprogramma mogelijk.

Kickstart programma in het kort:

  • Kort en overzichtelijk programma van 60 dagen
  • Complete weekmenu's
  • Tot 1,5 kilo per week afvallen
  • 2 x per week training
  • Deskundige begeleiding
  • Vervolgprogramma mogelijk

Meld je aan

Neem contact op

Waar

Ready2Change, Fonteinland 7A, 8913 CZ Leeuwarden.

Wat investeer je voor jouw gezondheid?

Doorzettingsvermogen, tijd en inspanning en eenmalig € 379,00 of 2 termijnen van €195,00.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je je aanmelden? Klik hier Wil je meer informatie? Bel 0639210526 of 0613312054 .

Are you ready to change?